ANIMATIES

INFOGRAPHICS

ILLUSTRATIES

Zo werken wij

1 Voorgesprek en analyse

Tijdens het eerste gesprek met u willen we zoveel mogelijk te weten komen over uw organisatie en over de boodschap die u naar buiten wilt brengen. De animatie en de boodschap zijn het sterkst als deze perfect aansluiten bij de missie van uw organisatie.

2 Concept, script, storyboard en illustratiestijl

Met de informatie die we hebben verzameld tijdens het voorgesprek gaan we aan de slag met het uitwerken van een concept en een script. We zorgen ervoor dat de Unique Selling Points van uw organisatie extra aandacht krijgen in het concept. In deze stap presenteren wij u het ‘verhaal’, de illustratiestijl en eventuele karakters die we voor ogen hebben d.m.v. een storyboard. Hiermee krijgt u een goede indruk van het verloop van de animatie. In deze fase kunnen eventueel nog wijzigingen aangebracht worden voordat met de werkelijke productie van de animatie wordt gestart.

Tekst en voice-over

De meeste animaties worden ondersteund door een voice-over. Om deze in te laten spreken wordt eerst een tekst geschreven. Na akkoord op de tekst gaan we op zoek naar de perfecte stem voor de animatie.

De voice-over laten we altijd inspreken door een professionele stemacteur om de animatie volledig tot zijn recht te laten komen. Daarbij kijken wij ook of de animatie geschikt is voor een vrouwen- of een mannenstem. Voordat we de tekst laten inspreken sturen we u een aantal stemopties waar u uit kunt kiezen. Een animatie kan in principe in elke taal worden ingesproken.

3 Productie

Als alles goed is voorbereid kunnen we met de productie van de animatie starten. Wij werken met de laatste technieken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw animatie op de verschillende platforms prima werkt. Tijdens de productie gaan we ook op zoek naar passende achtergrondmuziek en geluiden (we bekijken per animatie de toegevoegde waarde en intensiteit) om uw animatie extra levendig te maken. Na afronding van de animatie kunnen er eventueel nog kleine wijzigingen worden aangebracht. In de praktijk blijkt dit echter meestal niet nodig omdat alle stappen goed zijn doorgenomen in het voortraject.

Nu de animatie af is ontvangt u van ons de bestanden die het meest geschikt zijn voor de media waarmee u uw boodschap wilt verspreiden. Deze bestanden kunt u zo vaak gebruiken als u wilt. Wij kunnen de animatie ook voor u online zetten (optioneel).

Bij het maken van een animatie gaan we te werk volgens drie overzichtelijke stappen:

  • Vrijblijvend adviesgesprek

    Is het u nog niet helemaal duidelijk, of twijfelt u of een animatie wel geschikt is voor uw doel? Wij geven u graag een objectief advies.

    U kunt ons bellen of een mail sturen met uw telefoonnummer, dan bellen wij u  terug.

Rhijngeesterstraatweg 40D

2341 BV Oegstgeest

Telefoon 06 2844 3419

info@loket-1.nl

© Loket 1 2018